201805.27
1

Entrevista als matins de Catalunya Radio parlant de la Llei de la Segona Oportunitat

Avui Judith Fajula socia fundadora de AST Assessors, ha participat al programa dels MATINS de Catalunya Radio com a Presidenta de l’Associació de Mediadors Concursals de Catalunya amb una entrevista de Monica Terribas i compartint taula amb el Magistrat del Jutjat Primera Instancia 50 de Barcelona el Sr. Carlos Puigcerver i la sra Amèlia de Juan de Càritas. .

Us deixem amb l’entrevista i el link al Podcast de Catalunya Radio:

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/deveu-diners-duna-hipoteca-o-dun-negoci-existeix-una-llei-que-us-pot-exonerar-dels-deutes/audio/1004217/#

Deveu diners d’una hipoteca? O d’un negoci? Existeix una llei que us pot exonerar dels deutes

Qui es pot acollir a la llei de la segona oportunitat? On s’ha d’anar per tramitar-la? Què es necessita? Us ho expliquen Carlos Puigcerver, magistrat titular del jutjat de primera instància número 50 de Barcelona, i Judith Fajula, presidenta de l’Associació de Mediadors Concursals de Catalunya. També hem volgut saber quins tipus de deutes tenim les famílies que no podem assumir? Per què estem ofegats? Quins podem pagar i quins no? Ho ha detallat Amèlia de Juan, treballadora social, és coautora d’un informe de Càritas sobre el sobreendeutament de les famílies més vulnerables.