201711.06
1

EL PERDÓ DELS DEUTES… UN MITE O UNA REALITAT?

Entrevista a Jordi Arolas, soci Fundador d’Ast Assessors Empresarials 2014, S.L., i expert en la Llei de la Segona Oportunitat a la revista El Nou de l’Empordà.

El perdó dels deutes… un mite o una realitat?

Des de fa poc més de dos anys, es va impulsar la “Llei de la Segona Oportunitat”, o també anomenada el perdó dels deutes (Llei 25/2015 de 28 de Juliol de 2015) amb la única finalitat d’aconseguir que aquelles persones que en el transcurs de la seva vida han tingut un fracàs econòmic important, puguin tenir UNA SEGONA OPORTUNITAT de començar de nou mitjançant l’extinció dels deutes pendents.

A qui va dirigida aquesta nova llei?

A tots aquells particulars, ja siguin autònoms o no, que es vegin afectats per un sobre- endeutament al qual no poden fer front. Ja sigui per deutes actuals com per deutes antics. Això inclou els deutes derivats d’un fracàs empresarial, deutes per avals, deutes per no poder fer front a la hipoteca i d’altres motius.

Requisits:

Existeixen una sèrie de requisits que cal complir per part d’aquell qui desitgi acollir-se a aquesta Llei, uns requisits senzills als quals es pot acollir la gran majoria de la població.

Cal tenir en compte però que per poder aconseguir el perdó dels deutes, el particular ha d’estar disposat a perdre el seu patrimoni, entenent com a tal les propietats. Es per aquest motiu que volem remarcar la importància que el deutor vagi ben assessorat, donat que qualsevol pas en fals pot suposar que l’objectiu final, el perdó dels deutes, no s’aconsegueixi.

Jordi Arolas Creus – Expert en la Llei de la Segona Oportunitat

Resumint:

La “Llei de la segona oportunitat” es una realitat, i en breu començarem a veure les primeres sentències d’exoneració a la província de Girona, que faran encara més creïble la seva eficàcia donat que actualment els particulars mostren una actitud “temorosa” i, perquè no, “incrèdula” davant la llei. Fet que esperem que canviï en breu.

EL PERDÓ DE TOTS ELS DEUTES

“LLEI DE LA SEGONA OPORTUNITAT”

Truca’ns i t’informarem- Tel. 697 48 57 49
www.mediacionconcursal.net

Foto